ONZE KLANTEN OVER VERTAALBUREAU RM VERMEULEN

TECHNICOLOR:Sinds geruime tijd hebben wij ons vertrouwen in Vertaalbureau RM Vermeulen gesteld. Onze aanvragen worden zeer professioneel en tijdig vertaald. Voor onze onderneming is Vertaalbureau RM Vermeulen zowel nu als naar de toekomst toe een waardevolle zakenpartner.
DIESEL:Diesel koos ervoor zijn vertalingen toe te vertrouwen aan Vertaalbureau RM Vermeulen vanwege de professionele aanpak, de kwaliteit van de vertalingen en de snelle leveringen. Een waar plezier…
SAATCHI & SAATCHI:Wij werken sinds kort met Vertaalbureau RM Vermeulen. Zij werken zeer snel en accuraat. Hun native speakers leveren uitstekend werk!
UITGEVERIJ COSSEE:Wie Rosemie Vermeulen’s vertalingen leest, denkt onmiddellijk: wat een indrukwekkende taalgebruik en stilistische zekerheid! Wat het moeilijkste is in de kunst van het vertalen: het beheersen van de meest uiteenlopende registers. Rosemie weet op het klavecimbel én de vleugel én op het grote orgel van de taal schitterend te musiceren, precies wat er staat in de partituur.
KOFFIE F. ROMBOUTS:Aangezien we bij Rombouts Koffie over een breed gamma van producten beschikken, doen we zeer geregeld een beroep op de diensten van Vertaalbureau RM Vermeulen. Dit voor allerhande marketingprojecten: vertalingen nodig voor verpakkingen, websites, leaflets… Gezien de korte leadtime van het aanleveren van de prijsoffertes en het aanleveren van de vertalingen, kunnen wij dankzij Vertaalbureau RM Vermeulen korter op de bal spelen, wat tegenwoordig een must is in retail. Aan iedereen aan te raden.
NV TUNNEL LIEFKENSHOEK:Ook NV Tunnel Liefkenshoek maakt gebruik van de diensten van Vertaalbureau RM Vermeulen. De snelle feedback en de correcte interpretatie bij de vertaling van vrij technische teksten creëert een prettige samenwerking.
MAN DIESEL BENELUX:Wij werken graag met Vertaalbureau RM Vermeulen samen omwille van de snelle service. Voor ons is een snelle reactie zelf van groot belang in onze sector, en dat waarderen wij bijzonder aan de diensten van Vertaalbureau RM Vermeulen. Dankzij de korte lijnen hebben we bovendien een persoonlijke touch, wat de communicatie nog verbetert.
HAIER:Vanaf de eerste samenwerking met Vertaalbureau RM Vermeulen was Haier uiterst tevreden over de service en het eindresultaat. De deadlines waren kort en de context van de vertaling specifiek. Vertaalbureau RM Vermeulen heeft ons binnen de afgesproken termijn de vertaalopdracht kunnen afleveren waardoor ook intern de deadlines behaald werden. Steeds professioneel en accuraat.
FROST & SULLIVAN:We werkten met Vertaalbureau RM Vermeulen aan verschillende projecten en we zijn zeer tevreden over de kwaliteit van de vertalingen en hun flexibiliteit. Ons doelpubliek varieert van consumenten tot topmanagers, maar ook technisch personeel, en Vertaalbureau RM Vermeulen levert ons vertalingen van uitstekende kwaliteit die evenwel van grote betekenis zijn voor het beoogde publiek.
TOYOTA MOTOR EUROPE:In het kader van een belangrijke Ceremonie die plaatsvindt in Oktober in Tsjechië, waren we op zoek naar een professionele vertaler om de documenten bedoeld voor onze persmappen te vertalen. We hebben voor de eerste keer een beroep gedaan op Vertaalbureau RM Vermeulen en ik moet zeggen dat wij uiterst tevreden zijn over de samenwerking. Het nodige vertaalwerk werd telkens binnen de vooropgestelde termijn geleverd. Goede mail opvolging. Kortom: Zeer professioneel!
GEMEENTELIJK HAVENBEDRIJF ANTWERPEN:Onze ervaringen met Vertaalbureau RM Vermeulen zijn positief: wij appreciëren de professionaliteit in de uitvoering van de vertalingen, evenals de flexibiliteit waarvan het vertaalbureau getuigt bij korte deadlines. Ook in dat laatste geval onderscheidt het afgeleverde werk zich door de hoge kwaliteit.
PITTSBURGH CORNING EUROPE:Onze maandelijkse verslagen van de ondernemingsraad worden snel en kwaliteitsvol naar het Engels vertaald. Door de goede samenwerking worden de bedrijfseigen termen van het productieproces juist geformuleerd. Kortom, een professionele vertaalpartner waar we graag mee werken en kunnen op rekenen.
RENTOKIL:Rentokil heeft al verschillende vertaalopdrachten laten uitvoeren bij Vertaalbureau RM Vermeulen. Wij zijn zeer tevreden over de samenwerking: de prijsoffertes worden snel doorgestuurd, de kwaliteit van de vertalingen is uitstekend en de deadlines worden perfect gerespecteerd. Een echte aanrader!
AHLERS BELGIUM:De service die we krijgen van Vertaalbureau RM Vermeulen is heel sterk. Steeds kwaliteitswerk en geleverd binnen de afgesproken periode. Je krijgt onmiddellijk antwoord op je vragen en je voelt dat er een persoonlijke betrokkenheid is bij de opdracht. Een vertaalbureau waar je op kan vertrouwen. Een aanrader.
BANQUE SYZ & CO:We willen graag de professionele aanpak, de inzet en de efficiëntie benadrukken die Vertaalbureau RM Vermeulen aan de dag legt in alle opdrachten die we aan hen toevertrouwen. Vertaalbureau RM Vermeulen werd door ons gekozen voor al onze vertalingen naar het Nederlands en beantwoordt perfect aan onze verwachtingen, zowel op taalkundig vlak als wat betreft de snelle uitvoering, twee basiscriteria voor onze Bank.
STAD GENK - UIT IN GENK:Voor UiT in Genk zijn de professionele aanpak en snelle service van Vertaalbureau RM Vermeulen absoluut sterke punten. Wij kunnen steeds op een vlotte samenwerking rekenen. Kortom, een betrouwbare partner.
BP CAPITAL:Onlangs deden we een beroep op Vertaalbureau RM Vermeulen. Niettegenstaande de korte tijd die het vertaalbureau ter beschikking had werden de vertalingen correct en binnen de afgesproken tijd geleverd. Bedankt voor het uitstekende werk!
AUTOMATED PACKAGING SYSTEMS, INC.:We werken reeds enige jaren samen met Vertaalbureau RM Vermeulen voor de vertaling van catalogi en website teksten. Mede door de snelle reactietijd en de correcte opvolging is dit een prettige samenwerking. We kunnen dan ook Vertaalbureau RM Vermeulen met een gerust hart aanbevelen aan iedereen die een partner voor vertaalwerk zoekt.
S.M.A.K.:Het S.M.A.K. is bijzonder tevreden over de professionele service-kwaliteit en -snelheid die Vertaalbureau RM Vermeulen ons biedt. Wij stellen de combinatie van ervaren service, betrouwbaarheid en flexibiliteit zeer op prijs.
VTM - TELEFACTS:Vertaalbureau RM Vermeulen is al enkele jaren een partner van Telefacts voor het vertalen en ondertitelen van reportages. Ze bieden een correcte — en wat voor ons vooral van belang is — een snelle vertaling als de deadline dringt.
FABRICOM GTI:Onlangs moesten wij een beroep doen op het Vertaalbureau RM Vermeulen. Het moest vlug gaan en correct. Wij moeten zeggen dat dit bureau zeer accuraat is geweest en zeer snel. Bedankt voor de service!
SINT-LUKAS BRUSSEL:De hogeschool Sint-Lukas Brussel maakt nog maar sinds 2006 gebruik van de diensten van Vertaalbureau RM Vermeulen. Op korte termijn werden een degelijke service, een snelle opvolging, de hoge vertalingskwaliteiten en het vlotte contact de ingrediënten van deze samenwerking. Vandaar verkiest de hogeschool graag om deze samenwerking met Vertaalbureau RM Vermeulen te continueren.
CH ROBINSON:Wanneer wij een tekst/presentatie laten vertalen is het steeds erg dringend. Bij het Vertaalbureau RM Vermeulen kunnen wij altijd rekenen op een correcte vertaling binnen de gestelde deadline. De vertalingen zijn bovendien van een uitstekend niveau.
ACE EUROPE:ACE Europe, een consultancy bureau voor internationale samenwerking, werkt nu reeds drie jaar samen met het Vertaalbureau RM Vermeulen. Het vertaalbureau is in staat om omvangrijke rapporten op een goede manier te vertalen, naar alle talen (Spaans, Engels en Frans) die voor ons van belang zijn, en dit steeds op een snelle en correcte manier. Het samenwerken met "native speakers" valt op in de kwaliteit van de vertalingen.
WELL COMMUNICATIONS:Well Communications heeft reeds een aantal vertaalbureaus ‘versleten' tot we Vertaalbureau RM Vermeulen leerden kennen! Vertaalbureau RM Vermeulen vult perfect in, waar anderen faalden: snel, correct en echt native. Dit is niet alleen onze mening, maar vooral die van onze klanten. Als zij tevreden zijn, dan zijn wij dat zeker.
BIG MEDIA GROUP:Wij zijn onlangs overgestapt van een ander vertaalbureau op Vertaalbureau RM Vermeulen en wij hebben dit als zeer positief ervaren. Hun snelle en vriendelijke communicatie, de goede kwaliteit van vertalingen, het nakomen van de levertijden, hun snelle service bij dringende zaken, enz. maken hun een fijne partner.
NAMPAK EUROPE:Vertaalbureau RM Vermeulen is onze vaste partner. Informeel contact in combinatie met correcte en snelle vertalingen maken het tot een fijne samenwerking. Een must voor onze leidende rol in de packaging & pre-press branche.
VANDEPUTTE GROUP:De Vandeputte Group vertrouwt een flink stuk van haar vertalingen sinds een aantal jaren toe aan Vertaalbureau RM Vermeulen. Wat daarbij garant staat voor een prima samenwerking is de hoge graad van professionalisme en flexibiliteit.
OUTSPOT:Outspot is zeer tevreden over de samenwerking en de vlotte communicatie met Vertaalbureau RM Vermeulen. Bij afwezigheid van onze eigen vertaalster kunnen we altijd op hen rekenen, ook bij onverwachte omstandigheden. Wij zijn vaak een lastige klant met lange teksten, krappe deadlines, ingewikkelde woordspelingen, — maar desondanks slagen de vertalers er steeds in om een kwalitatieve, commerciële webtekst te leveren, precies zoals wij het wensen.
HET WITTE PAARD:We werken al vele jaren samen met Vertaalbureau RM Vermeulen. We zijn zeer tevreden over het geleverde werk, zowel qua timing als qua taalgebruik zit het steeds goed. We kunnen iedereen hun diensten ten zeerste aanraden.

 

 

KLIK HIER OM CONTACT MET ONS VERTAALBUREAU OP TE NEMEN!